Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Mobilhome til campingpladsen

Der er sket meget, siden de første mobilhomes kom på markedet. Moderne mobilhomes har en indretning og arkitektur, der møder nutidens krav og ønsker til en fritidsbolig. Der findes en lang række fordele ved at tilbyde mobilhomes som en del af sortimentet på campingpladsen. Kontakt os for en uforpligtende samtale om mobilhomes

Kontakt os

Fremtidens campingform

De fleste kender mobilhomes fra deres ferier i Sydeuropa, men indtil nu har mulighederne for at bo i mobilhomes i Danmark været sparsomme. Dette kommer til at ændre sig, med de lækre enheder fra Rapidhome. Med et mobilhome får dine gæster komfort på et helt nyt niveau. Det er med andre ikke længere nødvendigt at slæbe en stor campingvogn med på ferien, for at få et ophold i luksusklassen. Vel at mærke, hvis man har mulighed for at leje et mobilhome.

Et væld af fordele

Du får dine mobilhomes leveret fuldt brugsklare med alt udstyr. Etablering foregår nemt og smertefrit - typisk på en enkelt dag pr. mobilhome. Derudover kan du vælge lige præcis de modeller, der bedst opfylder dine ønsker. Vi fører fire serier - New Valley, Lodge, Alizé og Elite, som du kan læse mere om under menupunktet ’Vores mobilhomes’.

Og prisen er et punkt for sig selv: Fra 199.500 (ex. moms) får du leveret og opstillet et nøglefærdigt mobilhome.

Campingplads

Få et uforpligtende besøg

Vi kommer meget gerne forbi jeres campingplads og fremlægger de forskellige muligheder. Det er også muligt at se hele vores udstilling af mobilehomes på Nordsjællands Feriepark & Camping.

Ring eller skriv til os for nærmere detaljer.