Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Køb dit eget mobilhome

Et mobilhome er en alsidig og praktisk løsning, der er ideel som ferie-/fritidsbolig. Med et mobilhome har du nærmest uanede muligheder for at tilpasse indretning og design efter dine ønsker. Her på siden finder du en oversigt over de forskellige muligheder for at købe et mobilhome. Ønsker du at leje et mobilhome anbefaler vi Nordsjællands Feriepark & Camping og Marielyst Feriepark & Camping.

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information:

Kontakt os

Brugte mobilhomes til salg

Vi får løbende nye modeller ind og har derfor altid et blandet udvalg af brugte mobilhomes i forskellige modeller og størrelser. Hvis du er interesseret i at købe et brugt mobilhome, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre nærmere.

Vores priser på brugte mobilhomes starter fra 98.000 kr.

Vi leverer til brofaste øer i Danmark for 12.500 kr.

Praktiske informationer

Mobilhomes leveres som standard med: gardiner, møbler, spisebord, stole, senge med madrasser, sofa med soveplads, lamper, køleskab, el-/gasblus, varmeapparat, gasvandsvarmer, bad og toilet.

Derudover kan der naturligvis bestilles ekstraudstyr, eksempelvis: El- eller gaskomfur, ovn, mikrobølgeovn, elmåler, aircondition, ekstra isolering, fundament og opstilling, terrasse.

Vores servicepakke indeholder: Komplet service til 6 personer, køkkengrej, 6 dyner og puder, 22" TV med DVD, måtte, rengøringssæt. Pris: 9.500 kr. (inkl. moms).

Mobilhome